Bilete
Vizite ghidate tematice
Cumpără bilet acum cu preț redus!
Muzeul Antipa vine în Art Safari!
Palatul Dacia-România, Lipscani 18-20,
Descoperă secretele expozițiilor
Expoziții 12 mai – 7 august 2022, Art Safari ediția 9
Joi, ora 19:00-20:30
Vizită ghidată prin toate cele 5 expoziții
Descoperiți retrospectiva primului mare maestru al picturii românești - Theodor Aman, expoziția cu arta grafică a lui Pablo Picasso și Salvador Dali, realizată pentru magnificul spectacol de balet semnat Manuel de Falla, „Roșu, galben și albastru” semnată de superstarul artei românești contemporane, Irina Dragomir, o expoziție de fotografie semnată de celebra fotojurnalistă germană Barbara Klemm, care cuprinde inclusive fotografii din România comunistă și o expoziție dedicată lui Marcel Iancu, care cuprinde atât picturi, cât și mărturii ale practicii sale arhitecturale.
Sâmbătă, ora 12:00-13:30
Barbara Klemm
Descoperă în premieră fotografii cu Germania de Vest și de Est înainte de unificare, alături de o serie de fotografii realizate în țara noastră în timpul comunismului. Expoziţia Barbarei Klemm, unul dintre cei mai importanţi fotografi germani, impresionează cu fotografii alb-negru ale Germaniei divizate şi reunificate, care au devenit „simboluri ale istoriei contemporane”. Aceasta include portrete ale unor personalităţi din politică, economie şi artă, precum şi instantanee ale unor oameni în situaţii cotidiene sau excepţionale.
Sâmbătă, ora 15:00-16:30
Recorduri de piață la Art Safari ediția 9
Care sunt piesele de rezistență ale Pavilioanelor de artă din acest an? Cum arată o lucrare de 350.000 de euro și de ce este evaluată la această sumă? Poate arta avea un preț?
Sâmbătă, ora 19:00-20:30
Irina Dragomir
Alege acum turul special al Pavilionului Contemporan, „Roșu, galben și albastru”, al cărui curator este Alexandru Rădvan, și oferă o explozie de culoare semnată de Irina Dragomir.Prima expoziție personală a Irinei Dragomir, una dintre cele mai apreciate voci ale artei contemporane bucureștene.
Duminică, ora 12:00-13:30
Marcel Iancu
Explorează expoziția dedicată unui artist-fenomen al secolului XX, unul dintre personajele care au orientat și definit arta de avangardă din România și din Israel, aducând-o în aceeași linie cu cea occidentală. Prima prezentare cuprinzătoare a activității sale artistice de pe parcursul a șaptezeci de ani.
Duminică, ora 15:00-16:30
Pablo Picasso și Salvador Dali
Artiștii spanioli au fost comisionați să creeze decorurile și costumele, iar Picasso a realizat chiar și machiajul dansatorilor. Baletul „Pălăria cu trei colțuri” a avut premiera în 1919 la Teatrul Alhambra din Londra, iar Picasso a contribuit și la partea de producție și compoziție.După premiera de la Paris din 1920, Picasso a publicat o suită de lucrări intitulate „Pălăria cu trei colțuri”, care sunt expuse acum la Art Safari.
Duminică, ora 19:00-20:30
Theodor Aman
155 de lucrări (pictură și artă grafică) împrumutate de la muzee din țară și din colecții private sunt expuse în Pavilionul Muzeal. Operele lui Aman surprind stilul de viață al elitei sociale și culturale românești din secolul XIX, descriind personalități ale epocii, evenimente mondene, întâmplări istorice sau pur și simplu femei frumoase.
Saturday, 12:00 - 1.30 PM
Theodor Aman's flowers
After Aman built his house-art studio in 1869, the house's garden (then large, full of trees, shrubs, flower plots and ornamental plants) became a fascinating motif for the painter. We will capture together the great painter's fascination for details.
Vineri, ora 19:00-20:30
Influencerii și Instagramul lui Aman
Cum imortaliza Theodor Aman momentele importante ale vieții cotidiene? Operele lui Aman surprind stilul de viață al elitei sociale și culturale românești din secolul XIX, descriind personalități ale epocii, evenimente mondene, întâmplări istorice sau pur și simplu femei frumoase. Hai să vezi lumea dinainte de tehnologie!

1. Tip bilet

2. Câte bilete?

3. Când ne vizitezi?

4. Detalii bilet