11 - 27 septembrie
VICTORIA TOWER, Calea Victoriei 15
Vino cu micul tau artist la Art Safari!

Bilet Kids

50 lei

Ateliere de artă

Ce poți face la Art Safari Kids?
Acuarelă — Flori de mai
Să pictăm flori de mai! Maci, hortensii, panseluțe - toate în cele mai frumoase culori, cu cele mai eficiente tehnici pentru pici!
Modelaj — Siluete Giacometti
Fie că vorbim de copăcei realizați din sârmă și mărgele din sticlă, de insecte sau păsări sau felurite siluete modelate în sârmă, copii vor fi încântați de acest atelier!
Pictură pe sticlă — Suncatcher
Copiii vor învăța cum își pot crea propriul minivitraliu - folosind noi tehnici, culori stălucitoare, transparente și forme geometrice.
Colaj — Autoportret
Descoperim prin studiul autoportretelor artiștilor celebri cele mai variate tehnici plastice, studiem expresii, forme și texturi.
Ceramică — Cucuteni
Ne exersăm îndemânarea, răbdarea, motricitatea fină și atenția la detaliu și aflăm informații interesante despre misterioasa Cultură Cucuteni. În prima parte a atelierului copiii desenează și învață despre cromatică și principalele motive decorative ale Culturii Cucuteni.
Modelaj — Ceasurile lui Dali
Cea mai faimoasă capodoperă a lui Salvador Dali este sursă de inspirație pentru acest atelier. Procesul modelării îi ajută pe copii să se relaxeze și să-și folosească imaginația.
Măști în stilul Picasso - colaj și creativitate
Propunem copiilor să-și testeze creativitatea și îndemânarea prin realizarea unei măști decorative tridimensionale, în stil cubist.
Pictură — Pictori români
Atelierul este dedicat marilor maești ai artei românești – Gheorghe Petrașcu, Luchian, Tonitza, Sabin Bălașa.
Design — Tricouri / traiste
Pictura pe material textil solicită atenția sporită și îndemânarea din partea copilului și îi va oferi bucuria de a putea purta un obiect vestimentar personalizat de el însuși.
Bandă desenată — Supereroi
Pornind de la expresii și zicale românești, participanții vor învăța împreună să construiască o povestioară cu episoade scurte. În cadrul atelierului desenăm benzi desenate scurte, cu câte trei cadre și un personaj.

În cadrul programului educațional Art Safari Kids, copiii își dezvoltă creativitatea participând la atelierele de artă și la tururile ghidate special realizate pentru aceștia.

Încurajându-i să aprecieze arta și să interacționeze cât mai des cu aceasta, cei mici vor învăța lucruri noi, într-un mod interactiv, despre culori, forme, texturi, natură și artiști.

Rezervă loc acum