Art Safari2019
Art Safari2019
27 sept. — 6 oct.
Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității
27 sept. — 6 oct.
Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității

Experiența Art Safari 2019

Experiența Art Safari 2019

 

Bilete

Acest eveniment a început deja.


Expozițiile Art Safari


Unde va avea loc Art Safari 2019

Palatul Oscar Maugsch — BCR / Piața Universității

Ambasadori
Art Safari

Credem cu tărie că fiecare companie ar trebui să dea ceva înapoi societății în care activează, să contribuie la crearea unei societăți mai bune și mai educate. Noi am ales să încurajăm cultura, prin susținerea expoziției <<Repvblica. Despre umbre în Sculptură>>, din cadrul Art Safari București. Ne bucură și vom continua să susținem astfel de inițiative care facilitează accesul unui public cât mai larg la o formă atât de interesantă și complexă de artă, cum este sculptura, și contribuie, totodată, la dezvoltarea unei noi generații de artiști în țara noastră.

Mariana Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Într-o lume atât de agitată și tehnologizată, artiștii se văd cu greu. Oricât ți-ai dori, ai foarte puțin timp la dispoziție să faci descoperiri, să vizitezi galeriile, atelierele și lumea pentru a te bucura de operele relevante ale prezentului. Este un eveniment obligatoriu pentru toată lumea, indiferent de background și vârstă. Copiii sunt încurajați și ei să ia parte la Art Safari Kids pentru a se împrieteni cu arta.

Roxana Voloșeniuc

Art Safari este o experiență de care Bucureștiul are nevoie an de an! Este o bucurie pentru mine să vizitez expozițiile din Art Safari și o fac în fiecare an!

Ada Condeescu

Istorie, talent, inspirație, creativitate. Toate își găsesc locul la Art Safari, un eveniment care dă șansa publicului să descopere acasă arta pe care o caută, de obicei, în afara granițelor. Art Safari aduce Bucureștiul în atenția iubitorilor de artă din toată lumea!

Octavia Geamănu

Lipsit de cultură, ești vulnerabil, fragil. Întâmplarea fericită care se numește Art Safari este un moment de bucurie. Când toți oamenii se adună și se bucură de magia artei, toate lucrurile sunt extraordinare.

Cristian „Otravă” Șimonca

Art Safari Kids are un efect magic asupra copiilor: instant, uită de tablete. Să creezi printre tablouri, înconjurat de culori și de energia altor micuți creatori, să fii încurajat să pui întrebări și să afli lucruri noi este o experiență minunată la această vârstă. Ne bucurăm că Art Safari Kids a intrat în viața noastră și a copiilor noștri, oferindu-ne ocazia să îi împrietenim cu arta de mici.

Analia Selis și Răzvan Suma

Te așteptăm la cea mai mare expoziție de artă din România!

27 sept. - 6 oct.

Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității

Art Safari2019

Nicolae Tonitza, Fetiţa acrobatului — colecție privată

Teodor Burcă, Durere — Complexul Muzeal Arad

Irina Dragomir, Red Queen — colecție privată

Hu Ke, Isolated Peak — colecție privată

Giuseppe Ragazzini — colecția artistului