Art Safari2019
Art Safari2019
27 sept. — 6 oct.
Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității
27 sept. — 6 oct.
Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității

Vino la cel mai mare eveniment de artă din România!

Bilete

Bilet

25 lei

50 lei

acces 1 zi

Bilet

acces 1 zi

25 lei

50 lei

Abonament

45 lei

90 lei

acces nelimitat

Abonament

acces nelimitat

45 lei

90 lei

Cum a fost anul trecut

33.946 de vizitatori • Constantin Brâncuși - 1 milion de euro cea mai scumpă lucrare expusă • 2.163 de copii au participat la atelierele și tururile ghidate Art Safari Kids

Experiența

Art Safari 2019

Ambasadori Art Safari

Art Safari este o experiență de care Bucureștiul are nevoie an de an! Este o bucurie pentru mine să vizitez expozițiile din Art Safari și o fac în fiecare an!

Ada Condeescu

Istorie, talent, inspirație, creativitate. Toate își găsesc locul la Art Safari, un eveniment care dă șansa publicului să descopere acasă arta pe care o caută, de obicei, în afara granițelor. Art Safari aduce Bucureștiul în atenția iubitorilor de artă din toată lumea!

Octavia Geamănu

Lipsit de cultură, ești vulnerabil, fragil. Întâmplarea fericită care se numește Art Safari este un moment de bucurie. Când toți oamenii se adună și se bucură de magia artei, toate lucrurile sunt extraordinare.

Cristian „Otravă” Șimonca

Art Safari Kids are un efect magic asupra copiilor: instant, uită de tablete. Să creezi printre tablouri, înconjurat de culori și de energia altor micuți creatori, să fii încurajat să pui întrebări și să afli lucruri noi este o experiență minunată la această vârstă. Ne bucurăm că Art Safari Kids a intrat în viața noastră și a copiilor noștri, oferindu-ne ocazia să îi împrietenim cu arta de mici.

Analia Selis și Răzvan Suma

Într-o lume atât de agitată și tehnologizată, artiștii se văd cu greu. Oricât ți-ai dori, ai foarte puțin timp la dispoziție să faci descoperiri, să vizitezi galeriile, atelierele și lumea pentru a te bucura de operele relevante ale prezentului. Este un eveniment obligatoriu pentru toată lumea, indiferent de background și vârstă. Copiii sunt încurajați și ei să ia parte la Art Safari Kids pentru a se împrieteni cu arta.

Roxana Voloșeniuc

Te așteptăm la cea mai mare expoziție de artă din România!

27 sept. - 6 oct.

Palatul Oscar Maugsch | BCR
Piața Universității